Ontdek ons ambachtelijk gerookte zout
Ontdek ons assortiment ambachtelijk gerookt zout, uniek in smaak en herkomst, rechtstreeks van West-Terschelling. Laat je verrassen door de bijzondere smaken die jouw gerechten naar een hoger niveau tillen.

Ons gerookte zout met een vleugje eilander whisky
Ik bied bepaalde gerookte zouten aan die op diverse soorten hout gerookt is. Denk hier bij aan diverse soorten hout die het zout uniek maken voor specifieke producten.
denk hierbij aan passende soorten gerookte zout voor zowel vis vlees marninades rubs etc.

De herkomst en rookmethoden van Van Overbeek's
Bij Van Overbeek's gebruiken we een warme rooktechniek, die varieert van van roken op 33 graden tot 49 graden. Zodat het niet te heet gerookt word, maar wel hitte genoeg om diverse smaken aan het hout toente voegen.

Perfect voor een mooi stuk rundvlees van de BBQ
Iedereen die ons gerookte zout heeft geproefd, is om! Het is uitermate geschikt op een mooi stuk rundvlees van de BBQ. Laat je smaakpapillen verwennen en ontdek hoe ons zout jouw culinaire creaties naar een hoger niveau tilt.
"Het gerookte zout van Van Overbeek's is een absolute smaaksensatie! Een must-have voor elke BBQ-liefhebber."
[Klantnaam]